Sunati-ne! 0729336464 / 0767867785 / 0747793430
                      Matei:   Anca:                       
Penisul tau va fi mai mare si mai ferm cu pana la 6 cm.
Orgasmele vor fi ma puternice.
Stop ejacularii precoce.
Ingrediente 100% Naturale.
Erectii puternice si de lunga durata.
O singura pastila pe zi
pentru o viata sexuala activa.

1 Cutie Vimax                                    149 ron
2 Cutii Vimax                               279 ron
3 Cutii Vimax                            399 ron
4 Cutii Vimax           499 ron
        Livrare Gratuita + DVD Ghidul Sexual
5 Cutii Vimax     599 ron         Livrare Gratuita + DVD Ghidul Sexual
6 Cutii Vimax 699 ron         Livrare Gratuita + DVD Ghidul Sexual
Nume:
Prenume:
Telefon:
     
Curier Rapid: 19 ron
Posta Romana: 10 ron
       26.07.2021 15:19

MARTURII ALE CELOR CARE AU COMANDA PASTILELE VIMAX


" Cand am achizitionat vimax eram putin cam nesigur pe cat de reale vor fi rezultatele. Dupa 20 de saptamani penisul meu a capatat 4 cm in lungime si 1.5 cm in circumferinta. Va multumesc din suflet pentru vimax si promit sa vin cu vesti noi in momentul in care am terminat tratamentul de 6 luni."
Daniel P. Galati

" Am castigat 4 cm in 5 luni de zile , si asta datorita voua. Produsul vostru mi-a schimbat viata in bine. Acum ma pot mandri cu adevarat ca sunt un barbat normal. Salutari din Bucuresti "
Paunescu L. Bucuresti

" Va multumesc pentru promptitudinea de care ati dat dovada , cat si pentru faptul ca mi-ati redat dreptul la viata. Din momentul cand am inceput tratamentul mi-am redat increderea in sine. Pastilele sunt fantastice si au un efect neasteptat. Cu drag , "
Silvaseanu G. Caracal

" Nu am fost niciodata un tip care sa opteze pentru utilizarea produselor sintetice, asa ca atunci cand am auzit despre ingrediente naturale din Vimax, am fost interesat am fost interesat si am zis sa incerc. Dupa doar cateva saptamani mi-am masurat penisul si am ramas uimit de faptul ca , chiar crescuse. Faptul ca am reusit intr-un mod natural ca marimea penisului meu sa se mareasca cu 3 cm este o dovada de cat de puternice sunt aceste pastile. Prefer sa va spun doar : Multumesc! "
Dorian Cuceru

" Daca la inceput am fost putin temator , dupa doua luni de zile mi-am dat seama ca rezultatele sunt cele pe care mi le doream.In doua luni penisul meu a crescut cu 2 cm in lungime , in grosime din pacate nu am apucat sa ma masor la inceput. "
Andrei Iasi

" Vimax mi-a schimbat viata in bine, iar efectele au inceput sa se vada inca dupa vreo 10 zile prin faptul ca nu mai ejaculam rapid (asta a fost primul lucru care a limpezit gandurile cum ca as fi aruncat banii pe geam).Cresterea a inceput cu luna a treia reusind ca la finalul celor 6 luni penisul sa fi crescut cu circa 2.7cm - 3 cm Per ansamblu consider ca a meritat investitia pe mine bucurandu-ma si daca erau chiar si 1.5 cm (erau in plus nu in minus :P ) "
Florin I.


Acest produs este un supliment alimentar, nefiind capabil de a diagnostica , preveni sau vindeca anumite boli.
Copyright 2002 - 2012 Vimax Oficial Romania. Toate drepturile rezervate.